CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, December 25, 2010

.LAST EPISOD.

Its too late to update about that but never mind I will update it for you guys. ;)

My convocation held on 30th November 2010 at Uitm Arau, Perlis where's the place have a lot of memories.

Just a simple, my convocation on Sidang ke-4 which is at 2.00pm and only students from BBA Marketing and BBA Finance in the hall.


p/s: thanks to my family, my lecturer and also my friends because make my day a happy day! ;)

++from my heart: love you all.++

Friday, December 10, 2010

.PRA-KONVOKESYEN. -EDISI 2-

Takk cukup masa dapat diluangkan dengan kawan-kawan. Rasa sangat tidak best.! :( Tapi aktiviti yang dilakukan sangat berbaloi-baloi. ;)

Malam tu kitaorang buat surprised kepada mereka bertiga. Macam-macam plan dan sampai ada yang merajuk-rajuk.muahaha. Drama yang terjadi malam itu semua lakonan semata-mata. Maaf kepada anda bertiga. ;)


*Sambutan harijadi mereka yang sangat mengejutkan.love them damn much!*
p/s: cake ice cream tu memang sedapp.thanx sponsor! ;)


Then kitaorang menghabiskan waktu dengan acara bowling padang.muahaha.


*Calon-calon pemain bowling negara*

Sapa yang kalah tue? ;p

Esoknya pula, selepas check-out kiteorang masuk UiTM. Kononnya nak buat photoshoot, tapi singgah dulu melawat kawan saya berkonvo. ;)


*Tahniah kamu!*

p/s: Melawat kawan bergraduasi. ;)

Selepas itu, kami bersiar-siar dan terjumpa satu tempat kehijau-hijauan. Apa lagi, tempat itu milik kami! :)

*Aktiviti photoshoot.memenatkan tapi menyeronokkan.*

Akhir sekali sebelum semua berpisah, kiteorang pergi melantak di tempat yang paling best daerah Kangar. ;)

*Mereka lah juara melantak sedunia!*

p/s: Ini saja yang dapat dikongsikan, nantikan episod akhir di perantauan selama 3 hari ;)

Monday, December 6, 2010

.PRA-KONVOKESYEN. -EDISI 1-


Untuk pertama kali nya saya menghadiri dan terlibat dalam Istiadat Konvokesyen dan kali pertama kali diadakan di cawangan UiTM.

Oh God!! mula-mula rasa sedih dan hampa tak dapat konvo di UiTM Shah Alam yang dikatakan sangat meriah disana dan lagipun perjalanan nya agak dekat dengan rumah. Tapi ternyata konvo di tempat kita belajar lagi bermakna. ;)

Dengan keadaan yang terlalu excited telah membuatkan saya bangun lewat untuk bertolak ke utara tanah air. (maaf kepada pemilik kereta. ;) ) . Dengan mengambil masa selama 5 jam lebih, kami selamat tiba ke destinasi kami dan tempat pertama dituju adalah Anjung Keli. Di kategori kan tempat makan pilihan kami semasa belajar di sana.

Then, kami bergerak ke UiTM untuk sesi pengambilan jubah dan raptai. Dan di situ lah saya berjumpa dengan geng RIA 14. happy sangat-sangat.





p/s:Terlalu banyaknya yang hendak diceritakan. Edisi Pra-Konvo ini akan disambung lagi.Tunggu ye.. ;)



Tuesday, November 16, 2010

.SALAM AIDILADHA.

Lama sudah tak update blog nie.mood malas menjadi-jadi. Lately nie saya mem-busy kan diri. Terima kasih kepada yang sudi melawat blog ini.

Saya dan keluarga ingin mengucapkan salam aidiladha kepada semua umat Islam yang menyambutnya. Tahun nie dan sebelum sebelumnya saya raya di KL je.

Ini je yang dapat dikongsikan kerna keadaan tidak mengizinkan.

Thursday, September 9, 2010

.LASTMINUTE.

Tak suka nye, tapi ape bole wat.Takda masa.Shopping last minute, I don't like.! Semalam baru beli baju raya.Tahun nie raya simple-simple je.Tak shopping sangat , hanya sekadar beli baju kurung sahaja.Takpe, janji ada baju (sedapkan ati).

Semalam, dengar selamba balik ofis awal.haha.Pukul 3 da bla, nasib bos bagi.Siap bagi alasan tak beli baju lagi.hehe.Terima kasih bos.Then, hujan lebat gila dan menyebabkan banjir yang teruk.Dasyat-dasyat, sampai no plate kereta pun boleh tercabut.

Memang penat semalam cari baju, cari pun tak mood semalam.Cari baju sampai ke shah alam.hehe.Main beli je, janji ade baju.hehe.Warna purple menjadi pilihan tahun nie. ;)

p/s: update blog kat ofis.haha.tak da keje. ;)


SELAMAT HARI RAYA.MAAF ZAHIR BATIN.